Suomalainen supersankarielokuva Rendel lähestyy – tässä tuore traileri

Elokuvat Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäinen suomalainen supersankarielokuva Rendel saa ensi-iltansa Suomessa tulevana perjantaina 22. syyskuuta. Jesse Haajan ohjaamasta elokuvasta on nyt julkaistu uusi traileri, joka paljastaa hieman lisää elokuvan sisällöstä.

Rendel-elokuva perustuu mikkeliläisen Jesse Haajan luomaan sarjakuvahahmoon, joka elää synkässä tulevaisuuden Suomessa taistellen pahamaineista VALA-rikosjärjestöä vastaan. Elokuvan trailereita on katsottu verkossa yli kaksikymmentä miljoonaa kertaa.

Rendeliä esittää Kris Gummerus. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Rami Rusinen, Renne Korppila, Matti Onnismaa, Johnny Vivash, Bianca Bradey, Sheila Shah, Alina Tomnikov, Aake Kalliala sekä Reino Nordin. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Pekka Lehtosaari, Miika J. Norvanto sekä Timo Puustinen, ja sen tuottavat Black Lion Pictures, Frozen Flame Pictures, Bad Beaver Productions sekä Haaja & Arwo Design.