Kulkukoira keskeytti hääseremonian – varasti kuvaajan huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häissä tapahtuu välillä sellaisia asioita, joita varten ei pysty ennalta varautumaan. Yleensä ulkona tapahtuvissa seremonioissa sää on hyvin olennainen tekijä, mutta tällä kertaa muutoksia seremonian tunnelmaan toikin kulkukoira.

Videolla nähdään miten hääparia vihitään romanttisesti kukilla koristellulla pienellä sillalla. Yllättäin kuvaan astuu mukaan vieras kulkukoira, joka tulee ihmettelemään tilannetta. Koira tallustelee seremonian lähettyvillä ja ihastuttaa vieraita pyörimällä nurmikolla.

Kuvaajan huomio keskittyi heti koiraan, joka pulahti lopulta vielä pieneen sillan vieressä olevaan lampeen uimaan. Toivottavasti kuvaaja ei ollut kuitenkaan ainoa, joka tallensi seremonian videolle, sillä koira toimi videon päätähtenä hääparin sijaan heti kun se saapui paikalle.