Lapset näkivät kolikkopuhelimen: ”Miten tällä lähetetään tekstiviestejä?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni vanhempi huomaa ajan kulun yleensä kaikista selvimmin heidän omista lapsistaan. Lapsille vanhempien nuoruudessa käytetty teknologia on jo niin vanhaa, että he eivät tiedä mitä kyseisillä esineillä edes tehdään. Tällä kerralla lapset laitettiin kameran kuvatessa ihmettelemään maksullista puhelinta.

Fine Brothers Entertainment pitää YouTube-kanavallaan todella suosittua Kids React -sarjaa, jossa nähdään miten lapset reagoivat eri asioihin. Uudella videolla lasten tehtäväksi on annettu selvittää mikä heidän näkemänsä asia on ja miten se toimii. Tällä kerralla esineenä toimi puhelinkioskeista tuttu puhelin.

Kaikille lapsille kolikoilla toimiva puhelin ei ollut edes näkynä tuttu, mutta osa lapsista tiesi teoriassa miten puhelin toimii. Lapset ihmettelivät etenkin puhelimen todella lyhyttä johtoa ja sitä, että miten kolikkopuhelimella pystyisi lähettämään tekstiviestejä.