Naisopettajalla oli seksisuhde oppilaaseen – 15 vuoden vankeustuomio uhkaa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on noussut kohu 26-vuotiaasta sijaisopettaja Allyson Moranista, jota epäillään oppilaansa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Moranilla oli nimittäin poliisin tietojen mukaan seksisuhde poikaan, joka oli hänen oppilaansa. Seksiä harrastettiin opettajan kotona Michiganin Dansvillessä huhtikuussa 2017.

Stockbridge High Schoolia käyvä poika kertoi kokemuksistaan viranomaisille kuitenkin vasta elokuussa, useita kuukausia tapahtuneen jälkeen. Sijaisopettaja on poliisikuulusteluissa myöntänyt seksisuhteen oppilaan kanssa. Lisäksi hänen kerrotaan lähettäneen itsestään oppilaalleen alastonkuvia ennen kuin he päätyivät sänkyyn opettajan luona.

Nyt Allyson Morania odottaa jopa 15 vuoden vankeustuomio seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Pojan ikää ei ole kerrottu, mutta hän on alle 18-vuotias. Oikeudenkäynti alkaa 5. lokakuuta.