Odottamaton näky häissä – kuudella vieraalla sama asu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan perhejuhlissa ja punaisilla matoilla nähdään hauskoja ja välillä kiusallisiakin tilanteita, joissa kaksi henkilöä ovat sattumalta pukeutuneet samaan mekkoon. Tämä vaara on olemassa ainakin silloin, kun henkilö ostaa asunsa jostakin suositusta ja edullisesta vaateliikkeestä.

Nyt eräissä häissä nähtiin kuitenkin melko erikoinen näky, kun kuusi naista oli toisistaan tietämättä valinnut saman mekon ylleen. Debbie Speranza on julkaissut hänen Facebook-sivuillaan hauskan kuvan, jossa hän ja viisi muuta häävierasta poseeraavat morsiamen kanssa samanlaisissa mekoissa.

Julia Mammonen häissä kuusi naisvierasta sai kauhukseen huomata, että muutkin olivat ostaneet saman mekon. Yhteensattuma oli niin uskomaton, että se sai kuitenkin kiusallisen tilanteen sijaan koomisia piirteitä. Kuusi naista näyttivät siltä kuin he olisivat olleet osa hääseuruetta ja toimineet naisen kaasoina.

You really should start a bridal registry so that your customers can enquire whether anyone else has purchased one of…

Publié par Debbie Speranza sur dimanche 17 septembre 2017