Supertähdet lahjoittivat käytettyjä kenkiään – todella hyvästä syystä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaakkois-Yhdysvaltoja moukaroi äskettäin hurrikaani Irma, ja seuraava tuholainen on jo lähestymässä Floridaa. Maassa kerätään nyt varoja muun muassa tuhojen vuoksi kodittomaksi jääneille ihmisille monin eri tavoin, ja nyt supertähdet ovat ryhtyneet lahjoittamaan käytettyjä kenkiään.

Tähän mennessä kenkänsä lahjoittaneiden joukossa ovat muun muassa Eminem, Snoop Dogg, LeBron James, 2 Chainz, Karlie Kloss ja monia monia muita julkkiksia. Eilisestä lähtien ihmiset ovat voineet lahjoittaa rahaa, josta kertyvä potti ohjataan näiden julkkisten hyväntekeväisyysjärjestöille. Ensimmäinen 250.000 dollaria menee esimerkiksi Eminemin The Marshall Mathers Foundationille.

Jokainen 10 dollarin lahjoitus tuo mahdollisuuden voittaa tempauksen jälkeen toteutettavassa arvonnassa omaksi jotkut lukemattomista julkkisten lahjoittamista kenkäpareista.