Tomb Raider -julisteessa karu photoshop-moka – mitä ihmettä Alicia Vikanderin kaulalle tapahtui?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulevan Tomb Raider -elokuvan ensimmäinen juliste on kerännyt kyseenalaista huomiota fanien keskuudessa. Siihen on nimittäin päätynyt erikoinen ja pahasti silmiinpistävä photoshop-moka.

Lara Croftia esittävän ruotsalaistähti Alicia Vikanderin kaula näyttää julisteessa epätavallisen pitkältä ja taipuisalta. Monet Twitter-käyttäjät ihmettelivät, miksi näyttelijän kaulaa on selkeästi muokattu jälkikäteen näyttämään pidemmältä, kuin mitä se todellisuudessa on.

Suosittuihin peleihin perustuvan Tomb Raider -elokuvan ohjaa norjalainen Roar Uthaug. Uutta elokuvaa on kuvailtu uskolliseksi pelisarjan tuoreimmille osille. Keväällä 2018 ensi-iltansa saavan Tomb Raiderin muissa päärooleissa nähdään Walton GOggins, Dominic West ja Daniel Wu.