Ulkomaalaisille syötettiin salmiakkia ja sinappisilliä – olivat oksentaa herkuista

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaisella maalla on omia perinteisiä herkkuja, jotka ovat sen maan asukkaille hyvin tavanomaisia ja maukkaita, mutta saattavat kuitenkin erikoisella ulkonäöllään tai maullaan jopa ällöttää muita. Nyt joukko ulkomaalaisia pääsi maistelemaan suomalaisia ruokia, joista osa sai henkilöt pidättelemään oksennusta.

Mr. Q – iLoveQatar.net -kanava julkaisee YouTubessa ILQ Test Drive -nimistä videosarjaa, jossa esiintyvät henkilöt maistelevat ja kokeilevat erilaisia asioita ensimmäistä kertaa. Tällä kerralla heidän tehtävänään oli maistaa suomalaisia ruokia, joiden sisällön he kuulivat vasta maistamisen jälkeen.

Henkilöt maistelivat kuivattuja porosipsejä, sinappisilliä ja salmiakkia. Porosipsit maistuivat henkilöille yllättävän hyvin, koska kuivattu liha oli heille tuttua. Heitä kuitenkin harmitti kuulla, että liha oli peräisin Joulupukin poroista. Sinappisilli ja salmiakki menivät yli monien ymmärryksen, mikä on niiden voimakkaan maun vuoksi melko ymmärrettävää.