Usherin herpes-skandaali jatkuu – laulajatar vaatii 20 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Usher tartutti taannoin herpeksen julkkisstylistiin, vaikka tiesi kantavansa sukupuolitautia. Nainen haastoi laulajatähden oikeuteen ja sai sovittelun kautta 1,1 miljoonan dollarin korvaukset. Sittemmin vireille on tullut useita muitakin tapauksia, joten herpes näyttää tulevan supertähdelle kalliiksi.

Tuoreimmassa tapauksessa 30-vuotias jazzlaulaja Laura Helm vaatii Usherilta peräti 20 miljoonan dollarin korvauksia. Helm jätti 28-sivuisen siviilikanteensa Georgia Fultonissa sijaitsevalla tuomioistuimelle tällä viikolla. Kanteessaan nainen kertoo miten Usher tartutti häneen parantumattoman viruksen kahden sukupuoliyhteyden myötä aiemmin tänä vuonna. Helm yritti pitää kanteensa salassa, mutta ei siinä onnistunut.

Tämän tapauksen lisäksi Kaliforniassa on nostettu ainakin kolme syytettä, joissa epäillään sukupuolitaudin tartuttaminen toiseen suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä. Kyseessä on rikos, mikäli henkilö tietää kantavansa tautia, USA Today kertoi aiemmin.

Usher erosi vaimostaan Tameka Fosterista kahden vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2009. Niihin aikoihin tähdellä diagnosoitiin herpes, jonka mies on tartuttanut seksikumppaneihinsa suojaamattomassa seksissä tietäen, että hänellä on sukupuolitauti. Tällä hetkellä Usher on naimisissa Grace Miguelin kanssa.