20-vuotias Hailey Baldwin viettelee – tuore mallisopimus toi parhaat puolet esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai Guess Jeansin mallisopimuksen ja pääsi poseeraamaan yhtiön 35-vuotiskampanjaan. Nyt hänet nähdään toisen kampanjan upeissa kuvissa.

Hailey Baldwin on nykyisin Nicole Benistis -vaatemerkin mainoskasvo, ja hänet nähdään nyt poseeraamassa tulevan talven malliston kampanjassa.

20-vuotias Hailey Baldwin ei tavallisesti häpeile timmin vartalonsa esittelemistä, minkä vuoksi hän onkin luonnollinen aina alusvaatekampanjoista lähtien naisen omiin paljasteleviin selfie-kuviin. Julkkisperheen tytär onkin aktiivinen somejulkaisija.

Splash
Splash
Splash
Splash