Koira keskeytti jalkapallo-ottelun Argentiinassa – halusi leikkiä pelipallolla

Urheilu · Tim Isokivi

Argentiinan jalkapallon superliigan San Lorenzon ja Arsenal di Sarandin välinen ottelu sai maanantaina yllättävän ja söpön keskeytyksen. Kentälle ilmaantui pallopeleistä innostunut koira.

Koira alkoi leikkimään ottelussa käytetyllä pallolla, eikä olisi millään halunnut luopua uudesta lelustaan pelaajien yrityksistä huolimatta. Lopulta eläimelle täytyi antaa toinen jalkapallo. Tällä tavoin se onnistuttiin pitämään poissa kentältä pelaajien jaloista.

Jalkapallosta innostuneesta koirasta tuli nopeasti viraalihitti videon levittyä sosiaalisessa mediassa. Paikallinen televisiokanava yritti jopa haastatella koiraa. Kuten arvata saattaa, ei haastattelu mennyt aivan putkeen eläimen alkaessa puremaan sen kuonon eteen tuotua mikrofonia.