Tomb Raider -traileri julkaistiin – tältä Alicia Vikander näyttää Lara Croftina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosituissa Tomb Raider -peleissä pelaajat heitetään arkeologi Lara Croftin kenkiin muinaisaarteiden perään. Pian hahmo seikkalee videpelien lisäksi myös jälleen valkokankaalla. Tomb Raider -elokuvassa Lara Croft näkee kuolleen isänsä jättämän videoviestin.

Se vie hänet seikkailulle Mother of Death -nimisen hautaholvin ja sen uumenissa odottavan, koko maailman tulevaisuutta uhkaavan salaisuuden jäljille.

Elokuvan ensimmäisen trailerin perusteella Tomb Raider seuraa melko tarkasti vuonna 2013 ilmestyneen pelin jalanjälkiä. Aikaisemmin Angelina Jolien esittämän Lara Croftin roolissa nähdään tällä kertaa ruotsalainen Alicia Vikander. Norjalaisen Roar Uthaugin ohjaama elokuva saa ensi-iltansa maaliskuussa 2018.