Auto lähti pahasti käsistä – lensi ilmaan ja törmäsi liikennevaloihin

Autot Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Youtubeen on julkaistu Kanadan Ontariossa kuvattu video, jolla nähdään esimerkkiä todella vaarallisesta liikennekäyttäytymisestä. 54-vuotias kuljettaja ajautui lopulta tieltä ulos lentäen risteyksen yli liikennevalotolppaan päin. Hän vahingoitti onnettomuudessa ainoastaan itseään.

Miehen kuljettama ajoneuvo heittelehti tiellä holtittomasti. Hänen edessään ajanut mies kuvasi ajoneuvon liikehdintää takaikkunalle sijoitetulla kameralla. Lopulta ajoneuvo sinkoutui valopylvääseen päin.

Videon kuvannut mies soitti poliisit paikalle. Onnettomuusauton kuljettaja toimitettiin sairaalaan. Häntä tullaan syyttämään vaarallisesta liikennekäyttäytymisestä, Inside Ottawa Valley uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.