Bam Margera sairastui bulimiaan – äiti syyttää Ville Valoa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jackass-ryhmästä tunnettu Bam Magera on yhdysvaltalainen rullalautailija ja rokkitähti. Hänet on nähty MTV-televisiokanavan ohjelmissa sekä kuultu nimeään kantavassa radio-ohjelmassa. Miestä on kutsuttu maailman suomalaisimmaksi amerikkalaiseksi.

Nyt Bam Margeran April-äiti paljastaa, että hänen pojallaan oli 25-vuotiaana bulimia. Pian 38 vuotta täyttävä televisiotähti aloitti runsaan alkoholinkäytön samanikäisenä. Perhe pani merkille, että Bam kävi villeimpinä vuosina oksentamassa jokaisen aterian jälkeen. Hän kertoi syyksi sen, että pelkäsi tulevansa lihavaksi.

– Ihmiset arvostelevat paljon kameran edessä esiintyviä henkilöitä. Hän halusi näyttää hoikalta tavattuaan suomalaisen muusikon Ville Valon. Heistä tuli hyvät ystävät. Ville on maailman herttaisin ihminen, mutta hän ei koskaan syönyt. Hän vain joi. Minusta tuntuu, että näihin aikoihin Bam alkoi juomaan enemmän alkoholia, koska hän piti Villen ulkonäöstä ja halusi olla samankaltainen, April Margera kertoo Vicelandin Epicly Later’d -ohjelmassa.

Bam Margera on parantunut bulimiasta, mutta ihmiset arvostelevat häntä edelleen. Ihmiset haukkuvat rullalautailijan pyöreämpää ulkonäköä, eivätkä ymmärrä hänen sairastaneen hoikempana syömishäiriötä. Bam Margera on suomalaisten rokkareiden hyvä ystävä. Mies viettää mielellään aikaan muun muassa HIM:in ja The 69 Eyes-yhtyeiden jäsenten kanssa. Hänellä on myös erityislaatuinen suhde entiseen Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoyhin, sillä muusikko vihki Margeran vaimoineen avioliittoon.

@nickbarba trying to get a 411vm opener at Westside community center😆

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on