Kunto-ohjaaja julkaisi selluliittikuvansa somessa: ”Esimerkki muille siitä…”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen kunto-ohjaaja Madalin Giorgetta on onnistunut saamaan inspiroivilla fitness-kuvillaan itselleen vakuuttavan seuraajajoukon. Monet janoavat naisen fitness-vinkkejä varsinkin sen suhteen miten he voisivat saada itselleen niin täydellisen pyöreän takapuolen kuin naisella itsellään on.

Nyt 28-vuotias yllätti Instagram-seuraajansa julkaisemalla kuvan, jossa hänen takapuolensa ei yllättäin näyttänytkään täydellisen pyöreältä ja kiinteältä vaan siinä näkyi myös selluliittia. Giorgetta kertoi hänen siskonsa ottaneen kuvan, jonka näkemisen jälkeen Giorgetta oli heti pyytänyt kauhistuneena siskoa poistamaan kuvan.

Lopulta nainen ei kuitenkaan ollut poistanut kuvaa vaan säilytti sitä tietokoneellaan kuukausien ajan. Nyt kuva nähtiin jopa Women’s Health and Fitness -lehdessä, johon Giorgettaa oli haastateltu. Nainen toimii upeana esimerkkinä muille siitä, että jopa heidän oma motivaationa ollut kuva täydellisestä vartalosta näyttää erilaiselta kun vartalo ei olekaan poseerausasennossa.

When my sister originally took this photo of me I saw it and was like "eww gross delete delete". I forgot to delete it and kept it on my computer for months. I shared another similar more flattering picture on my Instagram (sans butt dimples) and never thought I would ever share the original photo. When @whandfmag were interviewing me for a piece on their body issue edition I attached 5 images, all pictures in which I thought I looked pretty good 😎I hesitated to send this picture as I didn't know how I'd feel about this being on every newsstand in Australia. In a "what the hell" moment I emailed it through, and the editor told me it was the picture there were deciding to print 🙈 Now that I see it in print, I'm extremely proud and so happy I made the decision to publish a photo of myself that shows me for me ☺️ no editing, no booty pose, just me, a giant coconut and my goofy grin 😬

A post shared by Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) on

@flexilexi_fitness rainbow outfit cue appropriate emojis 🌈🌻🌺🍄🦄🦋🐞👑💘🌈

A post shared by Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) on

When you bring your @womensbest on holiday you know you're a lil addicted 🙈🌴💕

A post shared by Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) on