Naisella maailman pisimmät kynnet – käsissä yhteensä 5,76 metriä kynsiä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Guinnessin ennätystenkirja on listannut jo vuosikymmenien ajan mitä kummallisempia maailmanennätyksiä, ja nyt arvostetun kirjan sivuille on päässyt myös Ayanna Williams. Hänellä on maailman pisimmät kynnet, joiden kokonaispituus on huikeat 5,76 metriä.

Yhdysvalloissa Teksasin osavaltiossa asuva Ayanna Williams aloitti kynsiensä kasvattamisen jo 20 vuotta sitten, ja ensi vuonna hän pääsee viimein kynsineen Guinnessin ennätystenkirjan vuoden 2018 painoksen sivuille. Kun Ayanna Williams haluaa lakata kyntensä, se ei käy käden käänteessä.

Kynsiin kuluu nimittäin kaksi kokonaista pulloa kynsilakkaa ja aikaa siihen menee peräti 20 tuntia. Yhdessä päivässä hän ei siis urakastaan yksin suoriudu, joten hän lakkaa ne vain kerran kuussa ja käyttää tavallisen kynsilakan sijaan akryyliä. Moni varmasti miettii miten Williams kykenee suoriutumaan arkisista askareista. Naisen itsensä mukaan ne eivät tuota ongelmia. Kännykkää hän käyttää rystysillään.