Uutuussovellus estää krapulan – yksinkertainen mutta toimiva!

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

App Storeen on tullut uusi iOS-laitteille asennettava sovellus, jonka avulla voi estää krapulan. Applikaatio muistuttaa bailaamaan lähtenyttä ihmistä juomaan kehoa puhdistavaa vettä säännöllisesti alkoholin nauttimisen ohella. Sovellus toimii kuin vastuuntuntoinen ystävä, joka kannustaa nauttimaan H2O:ta.

Alkoholin nauttimisella ja ystävien kanssa juhlimisella saattaa olla ikävä kääntöpuoli. Krapulan oireisiin kuuluvat päänsäryn ja väsymyksen lisäksi vapina, hikoilu, jano ja pahoinvointi. Vesi puhdistaa tehokkaasti elimistöä, mutta sitä tulee nauttia jo alkoholin juomisen yhteydessä.

Hydrate NOW on muistutuspalvelu, joka on suunniteltu nimenomaan juhlimista varten. Sovellus lähettää puhelimelle muistutuksia sen mukaan, kuinka paljon henkilöllä on aikomuksena juoda alkoholia illan aikana. Se yksinkertaisesti kertoo, milloin on juotava vettä ja estää siten seuraavan päivän pahimman krapulan syntymisen.