David Beckhamia syytettiin Botoxin käytöstä – mies katkaisi heti huhulta siivet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria ja David Beckham ovat yksi julkisuuden seuratuimmista pareista. Kummankin sosiiaaliset mediat hehkuvat perheonnea, ja vanhemmat jaksavatkin aina hehkuttaa heidän rakkauttaan toisiansa kohtaan ja kehua kasvavia lapsiaan. Moni seuraa pariskuntaa myös siksi, että he näyttävät niin upeilta.

British Vogue -lehti jakoi omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa David Beckham istui Edward Enninfulin ja oman poikansa Brooklynin välissä. Moni kommentoi heti muotinäytöksessä napattua kuvaa ja Beckhamin ikinuorelta vaikuttavaa ulkonäköä epäilemällä, että kasvot ovat Botoxin ansiota.

David Beckhamilta kuvan alle jätetty Botox-kommentti ei ollut jäänyt huomaamatta. 42-vuotias komistus vastasikin heti Daily Mail -sivuston mukaan Instagram-kuvan kommenttiin: ”I don’t agree with Botox miss @stasdoeshair but I’ll take it as a compliment”. Botox-kommentin jättänyt nainen ei varmasti olisi voinut ajatellakaan, että itse Beckham tulisi huomaamaan hänen kirjoituksensa ja vastaamaan siihen.