Elokuun hauskimmat mokavideot koostettiin – valmistaudu nauramaan!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-sivusto on hauskojen ja pilalle menneiden videoiden kehto. Sivustolle ladataan päivittäin mieletön määrä uusia hauskoja videoita, mutta niistä vain harvat lähtevät leviämään miljoonien katselijoiden tietoisuuteen.

FailArmy-kanava julkaisee YouTubessa kuukausittain videon, johon kanava on koostanut aina kuluneen kuukauden hauskimmat videot, joissa on tapahtunut jokin moka. Yleensä moka on jokin kuvatessa tapahtunut pieni onnettomuus tai pieleen mennyt tempun yrittäminen, joka saa sekä kuvaajan että loukkaantuneen nauramaan.

Surkuhupaisat videot ovat YouTubessa suosittuja varmasti juuri siksi, että katsoja voi videon välityksellä nauraa hauskalle kommellukselle kuin olisi itsekin ollut paikalla todistamassa sitä. Osa mokailuista saa hymyn huulille, mutta osa saa vain irvistämään kauhusta katsojan tuntiessa mokaajan kokeman kivun.