Poliisi pelasti 5-vuotiaan tytön tulipalosta – 19 vuotta myöhemmin osallistui valmistujaisiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Pelastusviranomaiset pelastavat vuosittain suuren määrän ihmishenkiä eri puolilla maailmaa, mutta vain harvoin pelastajat ovat mukana pelastamiensa ihmisten elämässä myöhemmin. Eräs poliisi on kuitenkin poikkeus, sillä hän oli kesäkuussa erään tytön valmistujaisten kunniavieras.

Josibelk Aponte oli viisivuotias pikkutyttö, kun hän oli menettää henkensä rajussa tulipalossa kotonaan Connecticutin Hartfordissa, Yhdysvalloissa. Poliisi Peter Getz otti vastaan palomiesten tulipalosta löytämän elottoman tytön ja päätti tehdä kaikkensa hänen pelastamisekseen.

Poliisi onnistui lopulta elvyttämään tytön, käynnistämään tämän sydämen uudelleen ja pelastamaan hänen henkensä. Nyt, 19 vuotta myöhemmin, Josibelk Aponte valmistui yliopistosta ja Peter Getz oli mukana juhlimassa merkkipäivää, joka oli mahdollista hänen urotyönsä ansiosta, Hartford Courant uutisoi.