20-vuotias Tilt-ohjelma tekee paluun – juontajina Sara Chafak ja Linda Manuella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Peliohjelma Tilt täyttää 20 vuotta ja palaa uudistuneena televisioon. Tilt 2.0 -ohjelmassa juontajat Sara Chafak ja Linda Manuella ottavat leikkimielisesti mittaa julkkisvieraista pelimaailmassa ja tutustuvat kiinnostavimpiin peliuutuuksiin. Ensimmäinen jakso nähdään 21. lokakuuta.

Tilt-juontajat Linda Manuella ja Sara Chafak

Yksi Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmista peliohjelmista, Tilt, muistetaan hurmaavasta juontajastaan, Jaana Pelkosesta ja erittäin ajankohtaisesta pelejä käsittelevästä sisällöstä.

Nyt ohjelma on viritetty entistä vauhdikkaammaksi, sillä juontajia on kaksi ja peliohjaimia nähdään myös tunnettujan viihdekasvojen käsissä. Vieraskavalkaadissa nähdään VR-lasit silmillä esimerkiksi

Isac Elliot, Brädi, Stig, Kalle Lamberg, Aste, Justimuksen Sami Harmaala sekä monet muut viihdemaailman tähdet.

Virtuaalipeleissä esimerkiksi koripalloillaan, kokeillaan curlingia, ratkaistaan pöytätennismestaruus, astellaan virtuaaliseen pelihalliin sekä paljon muuta. Luvassa on erittäin hauskoja hetkiä, kun virtuaalimaailma sekoittuu todellisuuden kanssa. Syksyllä 20 vuotta täyttävä ohjelma alkaa Subilla suurempana ja viihdyttävämpänä kuin koskaan! VR-pelaamisen lisäksi ohjelmassa on myös uutuuspelien esittelyjä.