Vartija nosti kanteen Conor McGregoria vastaan – kertoo vapaaottelijan heittäneen häntä energiajuomatölkillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor on joutunut ongelmiin viime vuonna järjestetyssä lehdistötilaisuudessa tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Paikalla ollut vartija kertoo joutuneensa sairaalaan tähden heitettyä tölkin häntä kohti.

UFC:n lehdistötilaisuudessa tapahtuneessa välikohtauksessa McGregor ja Nate Diaz alkoivat heittelemään toisiaan pulloilla. Tilanteen eskaloituessa McGregor nappasi pöydältä Monster-energiajuomatölkin ja heitti sen Diazia kohti.

Vartija William Peggin mukaan energijuomatölkki osui hänen olkapäähänsä. Hän kertoo tölkin osumasta johtuneiden sairaanhoitokulujen kohonneen 5.000 dollariin. Pegg vaatii The Blast -sivuston mukaan McGregorilta vahingonkorvauksia 95.000 dollarin edestä.

Summan suuruus johtuu Peggin logiikan mukaan mukaan siitä, että vapaaottelija ansaitsi hänen ja Diazin välisestä ottelusta 15 miljoonaa dollaria. McGregor sai Diazilta 166 iskua, ja 15 miljoonaa dollaria jaettuna 166:lla on noin 90.000 dollaria.