Adriana Lima vähättelee Kendall Jenneriä muoti-ikonina: ”Ei tarkoita mitään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vasta 21 vuoden iästään huolimatta Kendall Jenner on noussut yhdeksi muotimaailman näkyvimmistä nimistä. Muotiteollisuuden julkaisu The Daily Front Row nimesi Kendall Jennerin vuosikymmenen muoti-ikoniksi, mikä on aiheuttanut hieman hämmennystä alalla.

Moni on ihmetellyt Kendall Jennerin saamaa titteliä, koska hän on ollut muotialalla vasta noin viisi vuotta. Tämän vuoksi nainen ei ole ansainnut osan mielestä titteliä koko vuosikymmenen merkittävimpänä muoti-ikonina. Mallikollega Adriana Lima on kuitenkin sitä mieltä, että titteli oli ansaittu.

Adriana Lima kommentoi antamassaan radiohaastattelussa Kendall Jennerin saamaa titteliä. Liman mukaan Jenner tekee yhtä kovasti töitä kuin muutkin mallit, minkä vuoksi titteli on ansaittu. Nykyään kaikessa on kyse siitä miten hyvin on esillä sosiaalisessa mediassa, ja Jennerillä onkin jo yli 80 miljoonaa seuraajaa.

Adriana Lima kuitenkin vähätteli titteliä samassa kommentissaan. Hänen mielestään titteli ei tarkoita mitään vaan on pelkkä tunnustus. Lima on onnellinen Jennerin puolesta, mutta muistutti juontajia siitä, että lopulta titteli ei kuitenkaan ole muilta malleilta pois vaan tilaa löytyy edelleen jokaiselle.