Hevosen synnyttämä varsa katosi – sitten maan sisältä kuului vaimeita ääniä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hevoset ja monet muut eläimet haluavat mielellään synnyttää jälkikasvunsa rauhassa jossain hiljaisessa paikassa ja etäällä hälinästä. Niin tapahtui myös ennen nyt verkossa leviävän videon kuvaamista.

Hevostilan isäntä oli huomannut hevosensa olevan viimeisillään, ja seuraavana aamuna varsa oli jo syntynyt. Sitä ei kuitenkaan näkynyt missään, ja hevonen oli selvästi hädissään. Miehet lähtivät seuraamaan hevosta, joka johdatti heidät kauemmaksi laidunmaalle.

Varsaa ei näkynyt missään, mutta pian maan alta alkoi kuulua ääniä pienen reiän kautta. Sitten selvisi, että varsa oli jostain käsittämättömästä syystä päätynyt pienestä reiästä maan sisään, josta se ei luonnollisestikaan päässyt omin voimin pois.