Venäläinen pariskunta tappoi ja söi 30 ihmistä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Venäläisen pariskunnan kerrotaan tappaneen ja syöneen ainakin 30 ihmistä. Kaksikon harjoittama sarjamurhaaminen ja kannibalismi on ollut säännöllistä vuodesta 1999 saakka. Krasnodarissa asuva 35-vuotias mies ja hänen vaimonsa kuvasivat uhreja kännykkäkameralla.

CNN uutisoi Venäjän poliisiviranomaisten kiinni ottamasta pariskunnasta, joka on tappanut noin 30 ihmistä. He ovat sen jälkeen ottaneet yhteiskuvia kuolleiden kanssa ja nauttineet heidän eri ruumiinosiaan ravinnoksi. Pariskunnan asunnosta on löydetty ainakin yksi lasipurkkiin säilötty käsi.

Pidätetty mies on tunnustanut ainoastaan kaksi murhaa. Poliisi on venäläisen uutistoimiston mukaan tunnistanut seitsemän uhria. Kannibaalimies jäi kiinni, kun hän oli vahingossa hävittänyt puhelimensa.