Kalastajat päätyivät kulkusirkkaparven keskelle – pelottava näky videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Valtavat kulkusirkkaparvet ovat jokavuotinen vitsaus Venäjän eteläosissa. Isokokoisista ja viljelyskasveja hurjalla tehokkuudella syövistä hyönteisistä koostuvien parvien aiheuttamilta tuhoilta ei ole vältytty tänäkään vuonna.

Venäjän Ninovkassa kuvatulla videolla kaksi kalastajaa on joutunut kulkusirkkapaven keskelle. Miehet yrittävät epätoivoisesti kamppailla haavit käsissään tiensä läpi miljoonista hyönteisistä koostuvan lauman läpi.

Daily Mail -lehden mukaan valtavat sirkkaparvet ovat jälleen tänä vuonna aiheuttaneet valtavia tuhoja paikallisille maanviljelijöille. Viranomaiset ovat yrittäneet karkoittaa hyönteisiä ihmiskorvalle kuulumattoman äänen avulla. Se on toiminut edellisvuosina, mutta ei enää tänä vuonna.