Kim Kardashian ei peittele poveaan – kulkee pikkutopissa myös iltaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuva julkkistähti Kim Kardashian yllättää ihmisiä usein erikoisilla asuvalinnoillaan ja uusilla hiustyyleillään. Nykyisin Kardashian ihastuttaa harmaanvalkoisissa pitkissä hiuksissa, joiden nainen on vannonut olevan hänen omat hiuksensa peruukin sijaan.

Eilen Kim kuvattiin käymässä Beverly Glen Center -ostoskeskuksessa illalla hakemassa syötävää paikallisesta puodista. Superjulkkis ei nykyisin piilottele poveaan edes iltaisin. Äskettäin hänet nähtiin ensikerran myös bikineissä sitten toisen lapsensa syntymän.

Kim Kardashian on viime aikoina nähty myös vatsan paljastavissa asuissa sen jälkeen, kun hän onnistui pääsemään raskauskiloistaan nopeasti eroon toisen lapsensa syntymän jälkeen eroon. Aika näyttää aikooko julkkisäiti jatkaa paljastavissa asuissa liikkumista. Äskettäin uutisoitiin, että Kim aikoo hankkia seuraavan lapsensa sijaissynnyttäjän avulla.

Splash
Splash
Splash
Splash