21-vuotias Rachel Cook on miesten uusi päiväuni – bikinipeppu loksautti miesten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat nousemaan julkkiskaunotarten A-sarjaan. Eräs tämän vuoden mahdollisista tulokkkaista on huippunäyttävä yhdysvaltalainen malli Rachel Cook, joka nähdän nyt poseeraamassa bikineissä.

Paparazzin ikuistamissa otoksissa nähdään miten Cookin perässä portaita nousseen miehen leuka loksahti hänen nähdessään mallikaunottaren bikinipepun erittäin lähietäisyydeltä.

21-vuotias Rachel Cook on mallikaunotar, joka on noussut tähdeksi lähinnä sosiaalisen median kautta, sillä hänen Instagram-tilinsä on saanut suuren suosion. Lähes nukkemaisen siro ja kaunis Cook on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän on julkaissut myös alastonkuviaan.

Splash
Splash
Splash
Splash