Hugh Hefner haudataan Marilyn Monroen viereen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner kuoli keskiviikkona 27. syyskuuta. Viimeisenä vuotenaan vakavista terveysongelmista kärsinyt mies menehtyi 91-vuotiaana kotonaan rakkaidensa ympäröimänä.

Maailman tunnetuimman miestenlehden perustaja tullaan hautaamaan 1900-luvun tunnetuimpiin seksisymboleihin lukeutuvan tähden, Marilyn Monroen kryptan viereen. Hefner osti vuonna 1992 Los Angelesin Westwood Villagen hautausmaalla sijaitsevan kryptan 75.000 dollarin hintaan.

Marilyn Monroe poseerasi kaikkien aikojen ensimmäisen Playboy-lehden kansikuvassa. Independent-lehden mukaan Hefner uskoi lehtensä valtavan menestyksen olleen alkujaan juuri Monroen ansiota.

Hugh Hefner majoitti maailmankuulussa Playboy-kartanossaan aikojen saatossa useita tunnettuja Playboy-malleja ja muita tähtiä. Hän myi viime vuonna kartanon Daren Metropoulosille, mutta sopimukseen sisältyi kohta, jonka mukaan hän sai asua kartanossa kuolemaansa saakka.

 

Splash