Playboy-moguli Hugh Hefner on kuollut 91-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-miestenlehden perustaja Hugh Hefner on kuollut. Hän menehtyi keskiviikkona kotonaan 91-vuotiaana rakkaidensa ympäröimänä, TMZ-lehti uutisoi. Hän kärsi reilun vuoden ajan vakavista terveysongelmista, eikä häntä nähty toukokuun 2016 jälkeen julkisuudessa.

Hugh Hefner vuonna 2013, Kuva: Splash

Hugh Hefner majoitti maailmankuulussa Playboy-kartanossaan aikojen saatossa useita tunnettuja puputyttöjä ja satoja supertähtiä. Hän myi viime vuonna kartanon Daren Metropoulosille, mutta sopimukseen sisältyi kohta, jonka mukaan hän saa asua kartanossa kuolemaansa saakka.

Viime syksynä Hefnerin entinen tyttöystävä Kendra Wilkinson-Baskett kertoi olevansa huolissaan Hefnerin terveydestä. Pamela Anderson puolestaan kertoi, että mies oli vain varjo entisestä. Viime vuoden kiitospäivänä Hefneristä julkaistiin yhteiskuva läheistensä kanssa. Tuolloin Hefnerin kerrottiin liikkuvan ainoastaan sairaanhoitajiensa seurassa.