Avril Lavigne palasi julkisuuteen – tunnistatko vielä kuvista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuuluisimpiin rokkaripariskuntiin lukeutuva aviopari Avril Lavigne ja Chad Kroeger ilmoittivat vuonna 2015 hakevansa avioeroa. Avril paljasti asian Instagramissa. Siitä lähtien Lavigne on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän on tehnyt paluun.

Avril Lavigne kuvattiin eilen pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun hän oli Los Angelesissa juhlimassa syntymäpäiväänsä yhdessä Ryan Cabrera ja muiden ystäviensä kanssa. Warwick-yökerhoon saapuessaan Avril oli pukeutunut paljastavaan mustaan pitsikankaiseen asuun.

Avril Lavigne ja Nickelback-rokkari Chad Kroeger olivat naimisissa kahden vuoden ajan vuodesta 2013 lähtien. Parin erohuhut alkoivat, kun Avril nähtiin juhlimassa 30-vuotissyntymäpäiviään ilman aviomiestään. Pari yritti lämmittää suhdettaan ostamalla 5,4 miljoonan dollarin asunnon, mutta suhde kuitenkin kariutui. Lavignen mukaan pariskunta kasvoi erilleen, eikä eroon liittynyt draamaa. Lähipiirille ero ei ole tullut yllätyksenä.

Splash
Splash
Splash