Mitä ihmettä? Pöllö kerjää rapsutuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirien ja kissojen rapsutteleminen lienee useimmille lemmikinomistajille arkipäivää, mutta kovin montaa muuta eläintä ei usein tulekaan rapsuteltua. Nyt ihastuttavalla videolla nähdään kuitenkin pieni pöllö, joka nauttii isännältään saamastaan huomiosta.

Videolla nähdään suloinen lemmikkipöllö Nicha, joka omistajansa mukaan nauttii leikkimisestä ja siitä kun se saa näyttää kiintymystä omistajaansa kohtaan. Videolla mies silittelee pöllöä ja rapsuttelee sen päätä, mikä näyttäisi tekevän pöllöstä todella tyytyväisen linnun.

Verkossa on nähty lukemattomia hauskoja esimerkkejä tilanteista, joissa koirat ja kissat vaativat itselleen rapsutuksia. Myös lemmikkipöllö on oppinut vaatimaan mieheltä hellyyttä ja alkaakin heti ääntelemään aina kun mies lopettaa pöllön rapsuttamisen.