Hugh Hefnerin nuori vaimo jää ilman perintöä – avioehto tehtiin jo vuosia sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner kuoli äskettäin kotoaan 91-vuotiaana. Hän meni neljä vuotta sitten naimisiin 60 vuotta nuoremman Crystal Harrisin kanssa. Moni on kyseenalaistanut kolmekymppisen naisen motiiveja ennen Hugh Hefnerin kuolemaa.

RadarOnline raportoi, että nuori lehtimogulin vaimo ei tule saamaan penniäkään Hugh Hefnerin jättämästä miljoonaomaisuudesta. He olivat allekirjoittaneet naimisiin mennessään tiukan avioehtosopimuksen, joka laskee Crystal Harrisin ulos miehen testamentista. Harris on usein julistanut, että Hefner on hänen elämänsä suurin rakkaus.

Hugh Hefnerin miljoonaomaisuus tullaan jakamaan hänen neljän lapsensa, Cooperin, Marstonin, Davidin ja Christien kesken. Hänellä oli sijoituksia ainakin 36 miljoonan dollarin arvosta ja muuta testamentattavaa 200 miljoonan dollarin edestä. Lisäksi hän omisti edelleen 35 prosenttia legendaarisesta Playboy-lehdestä.