Seinfeld-tähti sairastui syöpään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Julia Louis-Dreyfus tunnetaan parhaiten rooleistaan komediasarjoissa Seinfeld ja Veep, eli Rouva varapresidentti. Nyt tähti on paljastanut sairastuneensa syöpään. Louis-Dreyfus kertoi sosiaalisessa mediassa sairastavansa rintasyöpää.

Tähden mukaan hänen vakuutuksensa kattaa hoitokulut, mutta kaikki eivät ole yhtä onnekkaita. Tämän vuoksi hän kannattaakin julkista terveydenhuoltoa.

– Yksi kahdeksasta naisesta saa rintasyövän. Tänään olen yksi heistä. Onnekseni minulla on iso joukko kannustavia ja välittäviä perheenjäseniä sekä ystäviä, ja liiton kautta saamani upea vakuutus, näyttelijä kertoi.

– Valitettavasti kaikki naiset eivät ole yhtä onnekkaita. Taistelkaamme siis syöpää vastaan ja tehkäämme yleisestä terveydenhuollosta todellisuutta, hän jatkoi.

56-vuotias näyttelijä voitti taannoin kuudennen parhaan naispääosan Emmy-palkinnon roolistaan HBO:n Veep-sarjassa. Yhdysvaltalainen poliittisen komediasarjan seitsemäs ja viimeinen tuotantokausi alkaa vuonna 2018.