Britney Spears on monitaituri – seisoo käsillään ja tekee puolivoltteja

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears näyttää tällä hetkellä todella panostavan omaan fyysiseen kuntoonsa. Nainen on viime aikoina viihtynyt erityisen paljon urheilutopeissa ja pienissä shortseissa. Hän julkaisee nykyään myös tasaisin väliajoin itsestään videoita ja kuvia, joissa hän treenaa.

Kaikki poptähden esityksiä nähneet tietävät, että 35-vuotias Britney Spears osaa tanssia. Nyt nainen julkaisi omalla Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään, että tähti osaa myös erilaisia voimisteluliikkeitä. Videolla poptähti seisoo käsillään ja tekee taaksepäin puolivoltin.

Videolla tähti tekee eteen ja taakse päin avustettuja puolivoltteja. Britney Spears ei tosin näytä kovinkaan paljon apua kaipaavan vaan liike tuntuu olevan hänellä hyvässä lihasmuistissa. Videon loppupuolella Spears esittelee vielä käsilläseisontataitojaan.

👠👠👠👠👠💄💄💄💄💄💄

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on