Teiniäiti meni sittenkin naimisiin – oli perumassa häät päivää aiemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämässä realitysarja Teen Mom 2:ssa esiintyvä Jenelle Evans on joutunut elämänsä aikana melkoiseen pyöritykseen päihdeongelmien, huoltajuuskiistojen, romanssihuhujen ja vankeusrangaistusten kanssa. Nyt nainen on solminut avioliiton kolmannen lapsen isän, David Easonin kanssa.

Kuten arvata saattaa, ei avioliittoon astuminenkaan sujunut täysin ongelmitta. Jenelle ja David olivat tapelleet rajusti vain päivää ennen vihkivalojen vannomista. Häiden harjoitusillallinen peruttiin ja jopa koko naimisiin meno oli vaarassa kariutua.

RadarOnlinen mukaan Jenelle Evans oli heittänyt sormuksen miehelleen huutaen. Nyt kaksikko on kuitenkin onnellisesti naimisissa. Jenelle Evans ja hänen miehensä David Eason saivat tammikuussa tytön, jonka nimeksi annettiin Ensley. Evansilla on jo kaksi aiempaa lasta, seitsemänvuotias Jace Andrew Lewisin kanssa ja kaksivuotias Kaiser Nathan Griffithin kanssa.

Pic credit: @lindsiiixxc @j_evans1219 @easondavid88 #evanstoeason

A post shared by @easonfamilyupdates on

Yesterday was magical. 🌹❤️ #EvansToEason #ForeverAndAlways

A post shared by Jenelle Eason (@j_evans1219) on