Mies salakuljetti huumeita peniksensä ympärillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen mies yritti salakuljettaa ekstaasia festivaaleille. Hän oli käärinyt muoviin säilötyn huume-erän peniksensä ympärille ja dipannut paketin paikalliseen Vegemite-levitteeseen. Hän yritti harhauttaa koiria Vegemiten tuoksulla.

Miehen salakuljetuskokeilu epäonnistui ja hän jäi poliisin haaviin 24 muun festivaalivieraan tavoin. Poliisien mukaan he olivat takavarikoineet Listen Out -tanssimusiikkifestareiden kävijöiltä poikkeuksellisen paljon sukupuolielimien alueella kuljetettuja huumeita. Melbournessa järjestettyjä festivaaleja vietettiin syyskuun 23. päivä.

Huumekoirat eivät häiriinny elintarvikkeiden hajusta. Poliisit suorittivat festivaalivieraiden erityistarkkailua, koska viime vuonna samassa tapahtumassa menehtyi nuori nainen huumeiden yliannostukseen. Eniten takavarikoitiin amfetamiinia, MDMA-valmisteita, kannabista ja ketamiinia, IB Times uutisoi.