Naisen jalat väsyivät korkokengissä – sitten poikaystävä keksi nerokkaan ratkaisun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet ottavat välillä haasteita vastaan ja kokeilevat kävellä naisten kengillä jonkin aikaa. Nyt eräs poikaystävä on saanut erityisen paljon kiitosta ja kunnioitusta naisilta, kun hän tarjoutui vaihtamaan tyttöystävänsä kanssa kenkiä.

Tyttöystävä oli valittanut poikaystävälleen, että hänen jalkoihinsa sattuu. Tämän kuultuaan poikaystävä oli tarjoutunut vaihtamaan naisen kanssa kenkiä, että nainen pystyisi lepuuttamaan jalkojaan hetken. Kun pariskunta oli lähtenyt liikkeelle, poikaystävä oli edelleen halunnut antaa naisen jalkojen levätä ja suostunut kävelemään koroilla naisen pitäessä miehen sandaaleja jalassaan.

Tilannetta sivusta seurannut oli ottanut pariskunnasta kuvan nähdessään miten huomaavainen poikaystävä oli tyttöystävälleen. Kuvan ottajan tarkoituksena oli Daily Mail -sivuston mukaan kotonaan näyttää kuvia omalle poikaystävälleen koulutusmielessä.

Hero! He wore them while accompanying her to hospital

Publié par Daily Mail sur jeudi 28 septembre 2017