Stara seurustelu

Viihdeuutiset

Ihmiset rakastuvat Twitterissä – tulevaisuuden deittailusivusto

Ihmiset tapaavat toisia kiinnostavia ihmisiä sosiaalisen median kautta ja löytävät itselleen treffiseuraa deittailusovellusten avulla. Nyt useat pariskunnat ovat paljastaneet heidän oman rakkasutarinansa, joka onkin saanut alkunsa Twitterissä.

Artisti John Legend kertoi aikoinaan ihastuneensa huippumalli Chrissy Teigeniin naisen hauskojen ja oivaltavien twiittien kautta. Näyttäisi siltä, että yhdistävät mielipiteet ovat saattaneet yhteen melko monta muutakin pariskuntaa, jotka ovat kertoneet oman rakkaustarinansa Twitterissä aihetunnisteella #WeMetOnTwitter.

Moni suhde on saanut alkunsa pelkästään siitä, että söpön näköinen Twitter-käyttäjä on jakanut toisen käyttäjän twiitin eteenpäin. Tämä on edennyt keskustelemiseen, treffeihin ja lopulta naimisiin menemiseen ja lapsien saamiseen saakka. Unelmiensa kumppanin voi löytää nykyään mistä tahansa, ja yhä useammin se löytyykin jonkin sosiaalisen median tai sovelluksen syövereistä.

Viihdeuutiset

Tästä syystä miehet rakastavat feministejä

Moni voisi ajatella, että sinkkumiehet pelkäävät liian itsevarmoja ja menestyneitä naisia, jotka pärjäävät omillaan. Uuden kyselyn mukaan asia ei kuitenkaan ole niin, koska valtaosa miehistä oli sitä mieltä, että itsenäinen ja vahva nainen oli kaikkien seksikkäin ja haluttavin.

Miehet nauttivat vahvojen ja tasa-arvoa myös treffeillä kannattavien naisten seurasta, koska he tarjoutuvat 78 prosenttia todennäköisemmin puolittamaan ravintolalaskun. Miesten mukaan vahvat naiset ehdottavat myös 25 prosenttia todennäköisemmin seksiä ennen heidän ensimmäistä kertaansa yhdessä.

Miehet pitivät vahvojen naisten kohdalla myös siitä, että he tarjoutuvat 45 prosenttia todennäköisemmin antamaan suuseksiä miehelle. Vahvat naiset ottavat miesten mukaan 95 prosenttia todennäköisemmin myös ohjakset makuuhuoneen puolella.

Sinkkunaiset ja -miehet määrittelivät vahvan naisen merkit hieman eri tavoilla. Naisten mielestä vahvan naisen määritteli hänen itsevarmuutensa, minkä jälkeen tuli itsenäisyys ja älykkyys. Miesten mielestä älykkyys teki naisesta vahvan, minkä jälkeen he vasta ajattelivat itsevarmuuden ja itsenäisyyden olevan myös joltain osin merkkejä vahvasta naisesta.

Viihdeuutiset

Huomio naiset! Nyt sinkkumiehet etsivät seurustelukumppania

Match-sivusto suorittaa vuosittain laajan kyselyn, jonka avulla tutkitaan sen hetken sinkkunaisia ja -miehiä, ja kysytään heidän mielipiteitään seurustelemisesta ja parisuhteista. Uusimpaan kyselyyn vastas yli 5.500 sinkkua ympäri Yhdysvaltoja, ja nyt kyselyn tulokset julkaistiin SinglesinAmerica-sivustolla.

Kyselyn mukaan 68 prosenttia sinkkumiehistä haluaisi tämän kuluvan vuoden aikana löytää itselleen seurustelukumppanin. Vain 12 prosenttia vastanneista miehistä oli sitä mieltä, että he haluavat jatkaa naisten tapailemista ilman minkäänlaisia sitoumuksia.

Kyselyn mukaan miehet ovat helpompia rakastumaan kuin naiset. Miehet ovat elämänsä aikana rakastuneet noin kolme kertaa kun taas naiset ovat rakastuneet vain kaksi kertaa. Kysely todisti myös täysin vääräksi sen ennakkoluulon, että miehet pelkäisivät vahvoja ja itsenäisiä naisia. 38 prosenttia miehistä oli yhtä mieltä siitä, että oman yrityksen perustaneet naiset olivat seksikkäämpiä.

Viihdeuutiset

4 syytä miksi nainen sekaantuu varattuun mieheen

Toisten ihmisten parisuhteita ja sitoutumista tulisi kunnioittaa niin paljon, että ei lähesty varattua henkilöä. Naimisissa olevan henkilön kanssa pelehtimen on todella paheksuttavaa, mutta nyt naiset ovat paljastaneet Elite Daily -lehdelle, minkä vuoksi he ovat harrastaneet seksiä naimisissa olevan miehen kanssa.

1. Jännitys

Naista kiihotti ajatus siitä, että heidän tekonsa oli niin väärin. Naisesta oli myös lohduttavaa tietää, että suhde tulee jäämään vain yhteen kertaan.

2. Mies ei kertonut olevansa naimisissa

Nainen ei tiennyt miehen olevan naimisissa ja tunsi olonsa kuvottavaksi saatuaan tämän selville.

3. Mies lupasi jättää vaimonsa

Nainen oli rakastunut ja uskoi miehen jättävän vaimonsa, minkä vuoksi nainen päätti jatkaa suhdetta.

4. Myös nainen oli naimisissa

Kun kumpikin osapuoli oli naimisissa, pelisäännöt olivat selvät. Kumpikaan ei tulisi kertomaan suhteesta kenellekään.

Viihdeuutiset

10 syytä miksi naista ei haluta toisille treffeille

Treffailemista ja sujuvan keskustelun luomista vieraan ihmisen kanssa ei pysty juuri harjoittelemaan muuten kuin lähtemällä tapaamaan ihmisiä ja aloittamaan keskusteluja ventovieraiden kanssa. Muiden virheistä kannattaa kuitenkin ottaa opiksi.

Ensivaikutelma on aina hyvin tärkeä, mutta sen lisäksi jokainen tapaamishetkeä seuraava minuutti treffeillä on merkittävä varsinkin seuraavien treffien toivossa. Daily Mail -lehti on julkaissut miesten kertoman listauksen virheistä, joita naiset usein tekevät treffeillä.

1. Nainen on heti hyvin takertuvainen.

2. Nainen selaa jatkuvasti puhelintaan.

3. Nainen ei tarjoudu puolittamaan laskua.

4. Nainen ei puhu eikä jatka sujuvasti keskustelua.

5. Naista ei kiinnosta vastata miehen esittämiin kysymyksiin.

6. Nainen vähättelee miehen järjestämiä treffejä.

7. Nainen kyselee miehen tuloja.

8. Nainen puhuu entisestä poikaystävästään.

9. Nainen esittää vaikeasti tavoiteltavaa.

10. Nainen sopii treffipaikaksi paikan, jossa hän tuntee kaikki.

Lifestyle Viihdeuutiset

Seuranhaun ammattilainen: ”Älä harrasta seksiä ennen tätä”

Seuranhaun ammattilainen ja monia sinkkuja parisuhteeseen saattanut Alessandra Conti toimii Los Angelesissa. Kuten moni on voinut huomata, erilaiset treffailusovellukset ovat muuttaneet treffailukulttuuria suuresti, minkä myös Conti on todennut useaan otteeseen.

On kuitenkin yksi keino, joka toimii edelleen ja auttaa vakavoittamaan suhteen. Naisen mukaan Tinderin kautta treffikumppaneita etsivät miehet tapailevat yleensä noin kuutta naista samanaikaisesti.

Treffikumppaneita etsitään kuvien perusteella ja hyväksyvän arvion nainen voi saada kahden eri kriteerin täyttyessä. Joko nainen näyttää siltä, että mies voisi seurustella hänen kanssaan tai siltä, että mies voisi harrastaa hänen kanssaan seksiä. Osa naisista kuuluu kumpaankin kastiin, mutta suurin osa vain jälkimmäiseen.

Alessandra Conti kertoi Elite Daily -sivustolla, että seurustelusuhteeseen haluavan naisen on tehtävä vain yksi asia, joka tulee auttamaan häntä eteenpäin. Naisen tulee pitää jalkansa tiukasti yhdessä ja olla harrastamatta treffikumppanien kanssa seksiä ennen kuin pari on yhdessä sopinut alkavansa seurustelemaan.

Contin mukaan miehet jäävät helposti Tinderin kaltaisiin sovelluksiin koukkuun ja ajattelevat jokaisen naisen jälkeen vain sitä mitä muuta heille voi olla vielä tarjolla. Seksin harrastamisen jälkeen miehet voivat myös helposti siirtää naisen seurustelukumppaniehdokkaasta vain seksisuhdelokeroon, josta harvemmin on paluuta potentiaaliseksi kumppaniksi.

Conti on kuullut toistamiseen asiakkailtaan tämän neuvon toimivan. Kun pari on ehtinyt muodostamaan hyvän suhteen henkisellä ja älyllisellä puolella, seksin harrastaminen vain vahvistaa suhdetta eikä enää saa miestä ajattelemaan naista vain yhden illan juttuna.

Viihdeuutiset

4 merkkiä paljastaa – oletko sinä väärässä parisuhteessa?

Ihmiset voivat välillä jäädä huonoonkin parisuhteeseen vain sen vuoksi, että he ovat niin tottuneet siihen. Psychology Todayn terapeutit ja psykologit paljastavat asioita ihmisten käyttäytymisestä.

Nyt terapeutti John Kim on kertonut neljä asiaa, joiden toteutuessa ihminen voi huomata olevansa suhteessa, joka ei ole hänelle hyväksi.

1. Et tunne olevasi enää sama ihminen

Kaikki asiat, jotka mielestäsi ovat tehneet sinusta ainutlaatuisen ja näyttäneet muille kuka olet, ovat kadonneet hiljalleen. Tämä voi johtua kumppanin kontrolloimisesta ja käskemisestä tai siitä, että haluat olla alistuvainen ja muuttua toisen vuoksi.

2. Joudut todistelemaan omaa arvoasi

Jokainen ihminen kuluttaa itseään siinä, että joutuu todistelemaan omaa hyvyyttään muulle maailmalle. Tämän vuoksi sitä ei pitäisi joutua tekemään enää kotona omassa parisuhteessa. Mikäli et saa puhua itsestäsi, tunnet olosi näkymättömäksi, sinun unelmiasi ei tueta ja ideasi sivuutetaan jatkuvasti, voit joutua todistelemaan arvoasi kumppanillesi päivittäin.

3. Todistat suhdetta ilman, että eläisit sitä

Moni huonoon suhteeseen jäänyt voi huomata vain olevansa parisuhteessa ilman, että eläisi sitä. Tiedät merkkipäivänne ja milloin pitää ostaa lahjoja. Tiedät mistä toinen pitää sängyssä ja tiedät, että olet varattu. Tämä on kuitenkin kaikki vain informaatiota, jonka mukaan olet alkanut elämään ilman, että olisit todella läsnä.

4. Olet eronnut itsestäsi

Edellä mainittujen asioiden toteutuessa olet luultavasti jo päästänyt irti itsestäsi ja luovuttanut itsesi suhteen. Sinun ei tulisi hyvässä parisuhteessa joutua muuttamaan itseäsi sen vuoksi, että suhde toimisi.

Lifestyle Viihdeuutiset

Yksinkertainen parisuhdevinkki: Hymyilemällä onnellisempi elämä!

Mieltä voi jekuttaa paremmalle tuulelle esimerkiksi yksinkertaisesti hymyilemällä. Hymy tarttuu usein myös ympärillä oleviin ihmisiin ja erityisesti kumppaniin. Yksi pienikin hymy voi määritellä kotona vallitsevan ilmapiirin.

Parisuhdeasiantuntija Lucy Moore muistuttaa, että puolisolle väläytetty hymy on avoin ja onnellisuutta kuvaava ele. Hymy kannustaa kumppanuksia suutelemaan, halaamaan tai keskustelemaan. Ylöspäin venyvät suupielet saa tuntemaan arvostetuksia ja kunnioitetuksi. Yksi hymy saattaa kohottaa runsaasti mielialaa ja egoa.

Iloiselta näyttävä ihminen on viehättävä ja haluttava. Positiivinen asenne tarttuu helposti ja saattaa johtaa hedelmällisiin keskusteluihin. Onnellisuutta syntyy helposti hymyilemällä. Nauraminen rikkoo jännitteitä ja vapauttaa mielihyvää.

Viihdeuutiset

Pariskunnat tarvitsevat sisäpiirivitsejä – yhteiset jutut lähentävät

Sisäpiirivitsit sopivat kaveriporukoille ja pariskunnille. Niiden kertomisen ajankohta kannattaa harkita tarkkaan, sillä mikäli kaikki läsnäolijat eivät ymmärrä jutun merkitystä, voi tilanteesta tulla kiusallinen. Kumppanuksille yksikin piilomerkityksen omaava sana saattaa laukaista naurunpyrskähdyksen.

Rakastavaiset viettävät yleensä runsaasti aikaa keskenään. Heille määräytyy oma tarinansa, johon kuuluvat yhteiset kokemukset, hauskat sattumukset ja omat jutut. Sisäpiirivitseillä on kuitenkin naurua suurempi merkitys parisuhteessa, sillä ne ovat kumppanusten kahdenkeskisiä asioita. Ne ovat juuri niitä juttuja, jotka sitovat pariskuntia yhteen.

Suhdeasiantuntija Lucy Moore muistuttaa, että kumppanin voi saada hymyilemään yhdellä lauseella. Yhteinen vitsi saattaa nostaa mukavia muistoja mieleen jopa vuosien takaa. Kun rakastavaisilla on oma hymynkaretta aiheuttava juttunsa, osoittaa se heidän olevan huumorintajultaan samanlaisella aallonpituudella. Yhteiset huumorinkukkaset voivat auttaa vaikeista ajoista selviytymisessä. Parasta lienee kuitenkin se, että se on heidän ikioma vitsinsä, eikä se kuulu muille.

Viihdeuutiset

Sinkkunaiset eivät kerro kissastaan – pelkäävät leimautuvansa hulluksi kissanaiseksi

Treffipalvelu Matchin mukaan peräti 62 prosenttia naispuolisista kissanomistajista pelkää kertoa kumppaniehdokkaalle lemmikkieläimestään. Syynä on ihmisten mieliin pinttyneet ennakkokäsitykset ja olettamukset stereotyyppisestä kissanomistajanaisesta.

Noin neljäsosa kyselyyn vastanneista ajattelee, että kissasta tietävä kumppaniehdokas leimaa heidät suoraan hulluksi kissanaiseksi. Viidesosa naisista varmistaa miehiltä ensin kissoihin liittyvän mielipiteen, ennen kuin uskaltaa kertoa kotona kehräävästä mirristä. Naisten pelko on kuitenkin turhaa, sillä ainoastaan kuusi prosenttia miehistä ajattelee, että kissan omistavat sinkkunaiset ovat automaattisesti säälittäviä ja yksinäisiä.

Samassa kyselyssä selvisi, että neljäsosa miehistä ajattelee kissan omistavat naiset jopa paremmiksi kumppaniehdokkaiksi. Heidän mielestään lemmikkieläimen omistajilla on luonnostaan vahvempi hoivavietti. Samaa mieltä on myös suhdeasiantuntija Katy Taylor.

– Mikäli treffikumppanilla on kissa, olet tavannut todellisen jättipotin. Kissanomistajat ovat tyypillisesti mahtavia kumppaneita. He ovat yleensä vastuuntuntoisia ja välittäviä. He eivät ole takertuvia ihmisiä, sillä ovathan heidän lemmikkieläimensäkin itsenäisiä. Kissanomistajilla on myös enemmän aikaa muulle elämälleen kuin pelkästään lemmikille, Taylor kertoo Femail Firstille.