Raha ei tee onnelliseksi – seksi ja uni tekevät!

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raha ja sen puute voivat aiheuttaa ihmisille stressiä. Taloushuolet voivat viedä monilta yöunet, mutta varallisuus ei siitä huolimatta pysty tuomaan ihmisille onnea. Nyt on tutkittu, että perusasiat vaikuttavat ihmisten onnellisuuteen enemmän kuin raha.

Metro-sivusto kertoo uudesta tutkimuksesta, jossa mitattiin ihmisten onnellisuutta ja asioita, jotka siihen vaikuttavat. Kävi ilmi, että hyvät yöunet ja riittävä seksin harrastaminen vaikuttavat ihmisten onnellisuuteen kaikista eniten.

Tutkimuksessa huomattiin, että vaikka ihmisten tulot nelinkertaistuivat vuosien varrella, se ei vaikuttanut kovinkaan merkittävästi heidän onnellisuuteensa. Riittävä lepo ja seksi sen sijaan vaikuttivat merkittävästi onnellisuuteen lisäten sitä huomattavasti silloin kun nämä kaksi asiaa olivat kunnossa.