Donald Trumpin tussituherrus myydään – hinta jopa 12 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ei ole tunnettu taiteellisesta lahjakkuudestaan, mutta nyt hänen tussityönsä on siitä huolimatta päätymässä myyntiin huutokauppaan. Ja vieläpä odotusten perusteella huippuhinnalla.

Splash

19. lokakuuta Floridassa järjestetään Julien’s Auctionsin huutokauppa, jonka tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. Myynnissä on myös Trumpin vuonna 1995 järjestettyyn huutokauppaan piirtämänsä tussiteos, joka esittää New Yorkin Empire State Buildingia.

Alunperin huutaja maksoi siitä alle 100 dollaria, mutta nyt presidenttiyden myötä hinnan uskotaan nousevan 8.000 – 12.000 dollariin. Samassa huutokaupassa myydään muun muassa Banksyn, Jean Michel Basquiatin, Keith Haringin, Invaderin, Alec Monopolyn ja Andy Warholin teoksia, joten Donald Trump on päässyt arvovaltaiseen seuraan.