Floyd Mayweather ripusti vastustajansa jättimäisen kuvan seinälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma kohisi äskettäin Floyd Mayweatherin ja Conor MgGregorin nyrkkeilyottelun takia. Nyt amerikkalainen nyrkkeilijä Mayweather on koristanut Beverly Hillsin kotinsa seinät tauluilla, jotka ovat eräänlainen muisto ottelusta.

Floyd Mayweather voitti vapaaottelija Conor MgGregorin nyrkkeilyssä. Nyt mies on ripustanut Los Angelesin hienostoalueella sijaitsevan kartanonsa seinälle kaksi massiivista taulua, joista toisessa poseeraa hän itse ja toisessa on hänen vastustajansa. Taulut tulevat muistuttamaan miehen 50. nyrkkeilyottelun voitosta.

Floyd Mayweatheria pidetään maailman parhaimpana nyrkkeilijänä. 173-senttinen ja 68-kiloinen mies voitti Conor McGregorin teknisellä tyrmäyksellä elokuussa ottelun 10. erässä. Kumpikin ottelija sai matsista yli 100 miljoonaa dollaria palkintorahoja.

Exclusive timeless artwork in my Beverly Hills home#BeverlyHills#90210#TBE#TMT

Publié par Floyd Mayweather sur lundi 25 septembre 2017