Koira yritti pelastaa pentunsa vesikuopasta – koskettava video verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat hyvin huolehtivaisia omista pennuistaan. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa koiraemo rientää pelastamaan pulaan joutunutta pentuaan. Pentu oli pudonnut vedellä täyttyneeseen kuoppaan, minkä jälkeen mies ja koira tekivät kaikkensa, että pentu pelastuisi ajoissa.

Videolla nähdään miten mies ja koira yrittävät kaivaa kuoppaa laajemmalle alueelle, että sen täyttämä vesi valuisi kuopasta leveämmälle ja laskisi kuopassa olevan veden pintaa. Heti kun emo saa tilaisuuden, se sukeltaa koloon ja tekee kaikkensa saadakseen hukkumaisillaan olevasta pennustaan otteen.

Lopulta koira saa pennun pelastettua. Pikkuinen näyttää elottomalta, mutta elvytystoimenpiteiden jälkeen sen keuhkoista on ilmeisesti saatu vesi poistettua, koska se on alkanut uudelleen hengittämään. Lopuksi mies nostaa selvinneen pennun emon viereen ja emo alkaa heti puhdistamaan sitä.