Tom Petty kriittisessä tilassa sairaalassa – väitteet kuolemasta vielä toistaiseksi uutisankka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu artisti Tom Petty on kiidätetty sairaalaan sydänkohtauksen jälkeen, ja hän on parhaillaan kriittisessä tilassa. Poliisi vahvisti hetki sitten TMZ-julkaisulle, että lukemattomissa medioissa leviävät väitteet Pettyn kuolemasta ovat uutisankka, koska artisti on edelleen elossa.

TMZ-julkaisun mukaan kappalainen kutsuttiin Tom Pettyn sairaalahuoneeseen kello 10.30 aamupäivällä. Perhe on tehnyt päätöksen, jonka mukaan artistia ei elvytetä, jos hän menee elottomaksi. Artisti kiidätettiin sairaalaan sen jälkeen, kun hänet löydettiin elottomana Malibussa sijaitsevasta kodistaan. Hän oli saanut sydänkohtauksen ja sydän saatiin elvytyksen myötä toimimaan.

Tunti sitten sairaalalähteet vahvistivat Santa Monica Hospitalista, että Tom Pettyn aivotoiminta on loppunut ja hänet on päätetty irrottaa elämää ylläpitävistä laitteista. Ympäri maailmaa mediat ovat jo uutisoineet artistin kuolleen viitaten Los Angelesin poliisin antamaan lausuntoon asiasta. Poliisi kuitenkin ilmoittanut, että väitteet eivät pidä paikkaansa. Pettyn ei kuitenkaan odoteta elävän enää pitkään.