Tutkijat joutuivat 80 hain piirittämäksi – hurja tilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sukeltajat näkevät usein veden pinnan alla mielenkiintoisia kaloja ja muita mereneläviä sukellellessaan merien syvyyksissä. Nyt videolla nähdään hurja tilanne, kun joukko tutkijoita jäi suuren haiparven piirittämäksi.

YouTube-videolla nähdään todella pelottava tilanne, johon sukeltajat joutuivat Bahamalla. 50-vuotias Troy Iloski oli sukeltanut tutkimaan meren pohjalla olevia hylkyjä, kun hän oli ystäviensä kanssa joutunut yllättäin ison haiparven saartamaksi. Sukeltajien mukaan haita oli ollut noin 80 kappaletta.

Tilanne olisi voinut nopeasti äityä hyvin pahaksi, mutta onneksi tutkijat pystyivät kuitenkin säilyttämään malttinsa ja olemaan rauhallisina. Videolla nähdään miten muutama hai yrittää välillä hyökätä sukeltajia kohti, mutta tutkijat onnistuvat kuitenkin erilaisten esineiden ja keppien avulla ohjaamaan hait kauemmaksi.