Sofia Richie ja Scott Disick ovat erottamattomia – tyrmäävä pariskunta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmasta myös suomalaisille tutuksi tullut Scott Disick on vaihtanut viime aikoina tyttö- ja naisystäviä kuin sukkia. Aiemmin tällä viikolla nousi pieni kohu, kun selvisi, että 34-vuotiaan Disickin tuorein valloitus on 19-vuotias Sofia Richie.

Suhteelle saatiin noin viikko sitten vahvistus, kun julkkispari vietti yhdessä leppoisaa vapaapäivää Floridassa rannalla. Näyttäisi siltä, että pariskunta onkin ollut suhteen vahvistamisen jälkeen erottamaton parivaljakko, joka viihtyy yhdessä joka päivä.

Sofia Richie vakuutteli aiemmin, että hän ja Scott Disick ovat vain ystäviä. Kävi kuitenkin nopeasti ilmi, että kyse on paljon läheisemmästä suhteesta. Nyt pariskunta on jo hyvin avoimesti osoittanut julkisilla paikoilla hellyyttä toisilleen. Ikäerosta ja Disickin entisistä naisseikkailuista huolimatta kukaan ei pysty sanomaan, etteikö tässä olisi todella tyrmäävän näköinen pariskunta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash