Vaimo sai totuuden selville – mies petti tyttärensä kaverin kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uskottomuus on yleinen tapa tyydyttää parisuhteessa olevia puutteita sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Toisinaan syrjähyppyyn valmis osapuoli löytyy yllättävän läheltä – jopa niin läheltä, että edes lähipiiri ei ole uskoa asiaa todeksi sen paljastuessa.

Brittiläinen Julia Keys alkoi epäillä tyttärensä ystävän motiiveja. Hän oli huomannut pitkäaikaisen Lucy-nimisen tuttavan käytöksen muuttuneen, ja eräänä iltana Julia halusi selvittää mistä oli kyse. Julia oli ollut juhlissa Richard-miehensä kanssa. Paikalla oli ollut myös hänen tyttärensä ystävä. Myöhemmin naiselle selvisi, että juhliin hänen jälkeensä jäänyt Richard oli ollut hieman liian läheisissä tunnelmissa Lucyn kanssa jo pitkään.

Julia Keyes kertoo This Morning -ohjelmassa, että hänen kellonsa olivat soineet jo aiemmin ennen erikoisen salasuhteen paljastumista, mutta nähtyään Lucyn lähettämän omakuvan Richardin puhelimeen, tajusi hän tilanteen vakavuuden. Julia otti eron miehestä. Nyt jälkikäteen, Richard on katunut syvästi hairahdustaan ja sitä, että on pilannut avioliittonsa hetken huuman takia. Elämä on.