Isä leikki pojan kanssa rodeota – suloinen näky videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rodeo on meksikolaisilta ja amerikkalaisilta lehmipojilta vaikutteita saanut perinteinen urheilulaji, jossa ratsastaja yrittää pysyä joko hevosen tai härän selässä. Tällä kerralla eräs isä päätti antaa pikkupojalleen hauskan rodeoelämyksen perheen omassa olohuoneessa.

Videolla nähdään isän ja pojan hellyttävä leikki, jossa isä esittää pukkivaa härkää ja poika ratsailla olevaa cowboyta. Isä on rakentanut pojan kanssa kunnon lähtökarsinankin olohuoneen seinää vasten. Kun karsinan ovi aukeaa, isä syöksyy olohuoneen matolle poika selässään.

Poika on todella suloinen näky ratsastaessaan isänsä selän päällä. Pojalla on yllään lähes aidolta näyttävät varusteetkin, jotka liian suuri hattu kruunaa. Myös isä ansaitsee suorituksesta täydet pisteet liikkuessaan nelinkontin niin sulavasti pojan ollessa hänen selkänsä päällä.