Kim Cattrall avautui: ”Sarah Jessica Parker olisi voinut olla mukavampi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin seurapiirikaunottarista kertova Sinkkuelämä-sarja oli televisiossa oikea menestys. Sarjaa tehtiin kuuden tuotantokauden ja 94 jakson verran ja siitä on tullut monilla kanavilla useita uusintoja. Sarjan pohjalta on myös julkaistu kaksi elokuvaa, ja kolmaskin oli suunnitteilla.

Sarah Jessica Parker vahvisti aiemmin lehdistölle, että kolmas Sinkkuelämää-elokuva ei tule toteutumaan. Parkerin mukaan tuotanto oli kaatunut Samanthaa näyttelevän Kim Cattrallin vaatimuksiin. 61-vuotiaan Kim Cattrallin ehtona kerrottiin olevan se, että myös hänen omat projektinsa menisivät tuotantoon. Tämä ei Cattrallin mukaan ollut totuus.

Kim Cattrall oli kieltäytynyt jo vuosi sitten kyseisestä roolista. Hän kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan, että ei ikinä halunnut tehdä kolmatta elokuvaa, koska oli esittänyt Samanthan roolia mielestään jo enemmän kuin tarpeeksi. Nainen ei halua enää nykyään tehdä valintoja uransa kannalta vaan hänen itsensä.

Cattrall harmitteli sitä, että hänen kieltävää vastaustaan ei oltu otettu tosissaan. Hänelle oli soitettu vuosi sitten roolista ensimmäisen kerran, jolloin hän oli kieltäytynyt. Muutaman kuukauden välein nainen oli saanut uuden puhelun, jossa häntä oli pyydetty vielä harkitsemaan, mutta Cattrall oli edelleen kieltäytynyt roolista kohteliaasti.

Cattrallin mukaan käsikirjoitus oli hänen kieltäytymisestään huolimatta tehty ja oletettu, että nainen kuitenkin suostuisi elokuvaan. Näyttelijän mukaan Sarah Jessica Parker olisi voinut olla mukavampi ja hoitaa asian eri tavalla. Cattrallia ei olisi haitannut se, että hänen roolinsa olisi hoitanut joku muu. Hän ei vain halunnut enää esittää Samanthan roolia.