Ei heikkohermoisille! Hammaslääkäri poisti oman viisaudenhampaansa – kuvasi videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Venäläinen hammaslääkäri on järkyttänyt Instagram-seuraajiaan tuoreella videollaan. Doctor Yakhyaev -nimellä tunnettu mies kuvasi itseään poistamassa omaa viisaudenhammastaan ja jakoi videon sosiaalisessa mediassa.

Ällöttävän mutta omalla tavallaan vaikuttavan videon aluksi Yakhyaev antaa itselleen puudusainetta ja laittaa suuhunsa harsoa. Tämän jälkeen mies kaivaa esiin työkalunsa ja alkaa irrottamaan hammasta ikenistään.

Lopuksi Yakhyaev sylkäisee verisen hampaan pois suustaan. Videota on katseltu kolmen vuorokauden aikana yli 17 tuhatta kertaa.

Yakhyaev on jakanut Instagram-tilillään myös muita hammaslääkäritoimenpiteisiin liittyviä kuvia ja videoita. Niitä nähdään yli 15 tuhannen ihmisen seuraamalla tilillä sulassa sovussa arkisempien otosten, kuten hääkuvien kanssa.

 

Все то же самое. Пациент Р. 🤦🏻‍♂️ Жалобы на дискомфорт -> ноющая боль -> анестезия-> обработка операционного поля -> удаление ретинированного зуба 4.8. Под угрозой была моя 7-ка. _________________________________________________ #doctor_yakhyaev #сургут #стоматологсургут #стоматологиясургут #лечениезубов #реставрация #реставрациязубов #отбеливание #отбеливаниезубов #здоровье #красота #коронки #удаление #удалениезубов #брекеты #ортодонт #surgut @about_dentistry #dentist #dentistry #teeth #stomatology #smile #health #estheticdentistry @dental__students #dental @dentistrymyworld @medic_blog @identistry @dentistry2day @alldental @odontologystudent @oidentistas @dr.smile @dentistry_forum @dental__students @dentistryglobal @dental_page_video @dentistry.world @i.medicina @videomedic

A post shared by RUSTAM YAKHYAEV (@doctor_yakhyaev) on